Matkaliput taskussa

Venekuume polttelee päivä päivältä pahemmin, pitäisi päästä katsomaan sitä unelmaa, joka odottelee siellä Hollannissa. KLM:n ystävällisellä alennuskampanjalla päätimme matkustaa syyslomaviikolla paikanpäälle ja samalla hoitaa veneen noston ja toivottavasti myös hieman pohjatöitä. Petri menee paikalle koko viikoksi ja minä matkustan perästä pidennetyksi viikonlopuksi. Pää askartelee jo kovasti sisustuksen ja tekstiilivalintojen kimpussa vaikka en ole edes nähnyt venettä kuin kuvissa. Onneksi on koko talvi edessä ja aikaa ommella kaikenlaista kivaa omaa venettä varten.

Suurin työ tälle syksylle tulee olemaan pohjan hiominen auki ja sen maalaaminen. 41-jalkaisessa veneessä on paljon pohjapinta-alaa mitä hinkata… Jos Hollannissa saa vielä käyttää kunnon myrkkymaaleja, laitamme ne veneen pohjaan ja sitten myöhemmin Suomessa käytämme sen päällä irtoavaa pohjamaalia. Toivottavasti näin pohja pysyy pitkään kunnossa.

Olemme mietiskelleet veneelle uutta nimeä, mutta se paljastettakoon vasta myöhemmin kun seremoniat on ohi ja näin ollen toivottavasti paha onni karkoitettu. Olen ymmärtänyt että merimiesten mukaan pahaonnisimmat veneet ovat olleen juuri niitä, jotka on nimetty uudelleen. Petri kyllä lohdutti että ainakin Suomen Joutsen ja Pommern on nimetty uudelleen, eikä niille ole käynyt kuinkaan. Tulipa mieleen myös Titanic ja Wasa-laiva…

Kategoria(t): Sisustus, Unelmointi. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s