Pääsiäismatkan valmistelua

Oma rakas Jeantexin takki ja lahjalakki.

Tällä hetkellä asuntomme näyttää siltä, kuin koko purjeveneen varustus olisi muuttanut pysyvästi meille asumaan. Pöydät, lattiat ja lipastot pursuilevat veneilyyn liittyviä työkaluja, vaatteita, kenkiä, keittiötarvikkeita, todistuspapereita ja ajokortteja, ja kaikki tavara olisi tavalla tai toisella saatava kevään aikana Hollantiin.  Kaikki mitä mahtuu mukaan, matkustaa lentokoneella nyt pääsiäisenä, mutta loppujen kohtaloa täytyy pohtia vielä. Jos tavaraa jää paljon, joudumme järjestämään automatkan kesäkuun alussa, jossa saamme kulkemaan pidemmätkin ja todella painavat tavarat kuten Arifinin poijukoukut, liinakelan ja lipputangon, jonka kokoista ei löytynyt paikanpäältä.

Arifinin liina ja kela.

Rannikkolaivurin viiri.

Merenneidon blogista bongasin kätevän ja kompaktin maustelokerikon ja kävin sen heti hakemassa Kodin 1:stä. Kaikki boksin mausteet eivät ole meidän käyttörepertuaarissamme, joten korvaamme luultavasti oreganon tai basilikan cayennella tai chilirouheella ja curryn ehkä kanelilla. Mausteita pitää veneessä kuitenkin olla, ettei kaikki ruoka maistuisi aina samalta.

Kompaktia tavaraa veneeseen.

Ajattelin myös ottaa joululahjan pakettina toimineen BodyShopin laatikon alusvaate- ja sukkasäilytysrasiaksi. En tiedä vielä miten se käytännössä toimii, onko se liian painava tai mukautumaton veneen tiloihin, mutta tämä jää nähtäväksi pääsiäisenä. Rasia on kuitenkin sen verran suloinen että mielelläni ottaisin sen kesäkäyttöön.

Passit myös mukaan!

Ensiapulaukun saimme äidiltäni joululahjaksi ja se täydentyy vielä Compeed-rakkolaastareilla sekä silikonihaavataitoksilla.

Nimikoitu ensiapulaukku.

Lääkkeet päätyivät lopulta erilliseen pussukkaan, kun ensiapulaukku alkoi pullistella uhkaavasti.

Torstaina selviää kuinka monta ekstralaukkua á 44 € joudumme koneeseen ottamaan. Yksi laukku saa painaa korkeintaan 23 kg ja ajattelimme pakata ruumaan menevät tavarat tukun kestokasseihin, jotta matkalaukut eivät painaisi koneessa ja veisi tilaa veneellä. Ruuvirasiat ainakin kestävät vähän heittelyä koneessa vaikka eivät olisi pakattuina matkalaukkuun…

Bilteman rasia pitää järjestyksen.

Kaikkea vähän ja enemmänkin. Onkohan meillä ruuvihulluja veneessä?

Venehän on siis jo vedessä, mutta säät eivät näytä kovin ruusuisilta, joten voi olla että purjehtiminen saa odottaa vielä muutaman kuukauden.

Kleopatra lähes ylhäisessä yksinäisyydessään. (kuvaajana Sampo)

Kategoria(t): Matkasuunnitelmat, Sisustus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s