18.-19.6. Zaandam JH WV De Remming

Päätimme jäädä Zaandamiin pariksi päiväksi korjauttamaan rikkoutuneita purjeita, tekemään muita pieniä korjauksia ja lepäämään raskaan purjehdusreissun alun jälkeen. Ukkonen ja sade kiusasivat maanataina. Sampo lähti iltapäivällä pikaiselle työmatkalle, Laura ja Josefina viettivät päivän Amsterdamissa ja minä ja Petri täydensimme ruokavarastoja, siivoilimme ja lepäsimme veneellä.

Tiistai valkeni lämpimänä ja aurinkoisena päivänä. Tein tunnin lenkin aamusta muiden nukkuessa Amsterdam-väsymystä pois ja puolen päivän aikaan nautimme mukavan brunssin kannella. Ilma oli täydellinen kannen pesua ajatellen. Laura lähti vielä shoppailemaan ja minä ja Josefina kuurasimme kannen keulasta perään. Myöhäiseksi lounaaksi söimme erinomaiset kebabit kaupungilla ja jatkoimme pieniä töitä veneellä vielä iltaan. Petri innostui puunaamaan istumalaatikkoa hiomatahna-kombolla, joka todella vaikutti harmaantuneeseen ja läikikkäseen gelcoatiin positiivisesti. Sampokin palasi reissustaan hyvissä ajoin.

Illalla keräännyimme kaikki veneelle nauttimaan hyvästä viinistä, salaatista ja juustoista. Kun vatsat oli saatu täysiksi, vaihdoimme korttipeleihin, joiden kanssa vierähtikin pitkälle aamuyöhön.

Kategoria(t): Purjehdus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s