4.7. Lepopäivä Nyköping Morsissa

Aamu alkoi auringonpaisteella, mutta käytimme sen nukkumalla pitkään. Onneksi paiste jatkui läpi päivän, ja latailimme akkuja loikoilemalla kannella, lueskelemalla, käymällä kaupoissa ja täydentämällä ruokavarastoja.

Ostoslistalla oli mm. uusi paistinpannu, pannunalusia, keittiöpyyhkeitä, tiiviörasioita yms. joita veneen pentteristä vielä puuttui. Valitettavasti lähistöllä ei ollut kattavaa venetarvikeliikettä, joten nsellaiset hankinnat jäivät Aalborgiin. Ystävälliset naapuriveneilijät lainasivat katalogia ja antoivat hyviä vinkkejä liikkeen löytämiseksi. Tällä hetkellä makeavesipumpun ylipaineanturi ei toimi, joten pumpun käyttäminen on vähän ikävää, koska jos sen unohtaa päälle, se hajottaa putket. Myös maasähköliitäntä kärähti ilmeisesti suolavedestä johtuen, ja teki hienon sienipilven ankkurilaatikosta. Haju oli paha, mutta onneksi muuta isompaa vahinkoa ei tullut. Lounaaksi söimme voileivät baarissa.

Illalla kävimme italialaisessa ravintolassa, joka ei ollut kaikinpuolin kovin hyvä paikka. Ruoka oli melko ok, mutta palvelu ja varsinkin laskun maksaminen sujuivat ala-arvoisesti. Jatkoimme iltaa veneellä korttipelien kanssa. Kaikenkaikkiaan Nyköping Mors oli kuitenkin varsin viehättävä pikkukaupunki, jossa vietti mielellään ylimääräisen päivän.

Kategoria(t): Purjehdus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s