6.7. Nibe – Aalborg

Petri, Sampo, Niina

Nibe 56.59.287′ 009.38.009′
Aalborg 57.03.469′ 009.54.148
14 mpk, 3 h

Nibestä jatkoimme torstaina aamupäivästä lyhyen matkan Aalborgiin, jossa oli tiedossa ostoksia venetarvikeliikkeessä. Matka meni melko mukavasti koneella ajaen ja rantautuminen onnistui hyvin. Kokeilimme ensin yhtä laituripaikkaa ensimmäisen näkemämme suomalaisen veneen vierestä, mutta Kleopatra oli liian pullea mahtumaan paalujen väliin. Otimme sitten kylkikiinnityksen laiturin päähän.

Löysimme venetarvikeliikkeen rannasta lähempää kuin olimme uskaltaneet toivoakaan. Miehet etsivät sieltä huonohkon myyjän avustuksella tarvitsemiaan tarvikkeita ja minä menin viereiseen kahvilaan odottelemaan kun olin kyllästynyt ihmettelemään liikkeessä. Lopulta pääsimme lounaalle viereiseen ravintolaan. Myöhemmin miehet palasivat vielä liikkeeseen hakemaan tavaroita ja minä siivoilin venettä. Kävin myös pyörällä ruokakaupassa ja palasin sieltä läpimärkänä sateesta.

Uusi vesipumppu ja pilssipumppu tulivat ja niiden asennus alkoi. Vaikka homman piti olla nopea, pian selvisi ettei se onnistuisikaan ihan niin helposti kun oli kuviteltu. Vaihtoehtoina oli tehdä asennukset yötä myöten, aamulla hakea vielä puuttuvat varaosat ja lähteä liikkeelle, tai olla lauantai vielä aloillaan ja asentaa silloin pumput. Päätimme jättää työt lauantaihin ja lähteä illalliselle.

Söimme uudelleen samassa ravintolassa, koska sateen takia kukaan ei halunnut kävellä kaupunkiin. Ruoka maistui ja vatsat täysinä palasimme veneelle pelaamaan taas canastaa. Olen yhä surkea, mutta hölmöjä virheitä tulee jo vähemmän.

Kategoria(t): Korjaus, Purjehdus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s