7.7. Aalborg – Hals

Petri, Sampo, Niina

Aalborg 57.03.469′ 009.54.148′
Hals 56.59.448′ 010.18.472
15,9 mpk, 2 h 30 min

Nukuimme pitkään, mutta Petri ja Sampo heräsivät kuitenkin hieman ennen kymmentä valmiina hakemaan kaupasta tarvitsemansa osat pumppuihin. Asennus alkoi heti aamiaisen jälkeen ja valmista tuli jo hyvissä ajoin. Kolmelta saimme köydet irti ja jätimme Aalborgin akvaviitteineen taakse.

Matka tyynessä säässä meni koneella. Ohitimme kyllä muutamia purjehtivia veneitä, mutta matkanteko niillä oli todella verkkaista. Lyhyen etapin takia Petri ei viitsinyt edes miettiä purjeiden nostoa. Petri oli ruorissa, Sampo torkkui kannella ja minä lueskelin sisällä. Satamaan tultiin kuuden maissa ja tehokas satamakapteeni ohjasi meidät ruotsalaisveneen kylkeen. Petri peruutteli aikansa ja vihdoin sai veneen pakitettua koloon.

Illalla kävimme syömässä italialaisessa pitseriassa ja tarkoitus oli jatkaa korttipelejä, mutta viereisen veneen tanskalaiset kutsuivatkit meidät istumaan iltas heidän veneensä kannelle. Muutama tunti vierähti mukavasti jutellen veneistä, purjehtimisesta sekä maiden erilaisista koulutusjärjestelmistä (seurassa oli paikalla useampikin opettaja). Aamulla olisi kuitenkin aikainen herätys pitkän päivämatkan takia, joten yömyöhään ei voinut tällä kertaa valvoa.

Kategoria(t): Korjaus, Purjehdus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s