11.7. Lepopäivä Hundestedissä

Petri, Sampo, Niina

Nukuttiin taas pitkään (tästä on tulossa huolestuttava tapa!). Aamiaisen jälkeen hoidimme satamavelvollisuudet, koska emme pystyneet maksamaan edellisenä iltana automaatin ollessa rikki. Minä kävin suihkussa ja sitten lähdimme junalla kohti Hillerödiä. Aikataulujen mukaan sinne olisi kolmen vartin matka ja perillä odottaisi yksi Tanskan hienoimmista linnoista. Pääsimme hyvin perille, mutta raju sadekuuro yllätti meidät, joten odottelimme sen laantumista asemalla vielä kahvien verran. Olen varma että pakkasin sateenvarjon mukaan, mutta en ole löytänyt sitä veneestä etsinnöistä huolimatta.

Kävelimme asemalta puolisen kilometriä paikan keskustaan ja järvelle, jonka takaa linna hienosti aukeni. Järvellä kulki vanhasta pelastusveneestä tehty paatti, jota mainostettiin Tanskan kauneimpana merimailina. Sillä pääsi myös linnalle, joten hyppäsimme kyytiin. Järveltä näkikin kauniit puutarhat linnan edustalla.

Kiertelimme hienon linnan, mutta nälkä muutaman tunnin päästä yllättämään ja lähdimme takaisin keskustaan samalla paatilla. Löysimme hyvän terassin jossa lounastaa ja jatkoimme siitä takaisin veneelle.

Kategoria(t): Purjehdus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s