Blogitunnustus ja kesän aloitus

IMG_3545Pikku-seilorimme neiti O on huhtikuun alusta saakka pitänyt meidät kiireisenä, joten harmikseni Luuvartti on jäänyt täysin huomiotta. Lupaan yrittää petrata purjehduskauden varsinaisesti alkaessa.

I_lov_your_blogYllätyksekseni saimme blogitunnustuksen Virtauslangalta, iso kiitos! Tämä kannustaa jatkamaan bloggailua tänäkin kesänä! Hiljaiselomme takia en nyt tällä kertaa jaa tunnustuksia eteenpäin.

Kleopatrallakin on ehtinyt tapahtua talven ja kevään aikana: moottori huollettiin perusteellisesti ja sen poissaollessa konetilaan asennettiin uudet äänieristykset. Sen jälkeen kyljet on kiillotettu, se on laskettu vesille ja kuljetettu telakalle, jossa viime kesän laiturivauriot korjataan sekä asennetaan septitankki ja keulapotkuri. Valmista pitäisi tulla viikon sisään. Sen jälkeen masto nostetaan paikoilleen ja muu varustelu voi alkaa. Kesällä olisi tarkoitus vielä teettää keulakaide sopivammaksi Suomen luonnonsatamiin rantautumista ajatellen.

Muutamia asioita täytyisi hiljalleen alkaa suunnitella vauvaa ajatellen. Ainakin nukkumispaikaksi jonkinlainen riippukeinu tai muuten kallistukset huomioonottava ratkaisu olisi keksittävä. Ehkä harkitsemme tällaista:

Amazonas Koala RiippukehtoKokemuksia vauvan kanssa purjehtimisesta otetaan mielellään vastaan!

Kategoria(t): Ajankohtaista, Korjaus, Lapset veneessä. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s