Kleopatra vihdoin vesillä!

Kateellisena olen seuraillut muiden veneiden kauden aloitusta ja ihania kesäsäitä kotoa käsin, mutta nyt vihdoin on Kleopatrakin pulahtanut viileään Itämereen ja saanut maston kannellensa!

Vene vietti siis useamman viikon telakalla, jolloin siihen asennettiin mm. keulapotkuri ja septitankki toiseen vessoista. Mastoon laitoimme sillä aikaa uudet sähköt sekä uuden VHF-antennin ja Windexin. Myös valoja ja muuta pientä korjailtiin.

Pari päivää menee vielä kaikessa rikaamisessa, siivoilussa ja varustelussa, mutta keskiviikkona olisi tarkoitus irrottaa köydet (jos sää vaan sallii!). Mukana on tällä kertaa myös 3 kuukauden ikäinen pikkuseilori ja loma eteneekin paljolti hänen ehdoillaan. Alkumatkan suunnitelmana on mennä lyhyin etapein kohti länttä; Suomenoja – Porkkala Marin – venekerhon saari Inkoon eteläpuolella – Inkoo. Muutamana päivänä on jo ehditty vauvan kanssa harjoitella oleskelua ja päiväunia veneessä, mutta vasta reissussa varsinaisesti selviää onko hänestä vielä noin pienenä veneilijäksi. Toivomme kuitenkin parasta!

 

Kategoria(t): Ajankohtaista, Korjaus, Matkasuunnitelmat. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s