Tässä on meidän kesämökki: Kleopatra

Kesämökki on nyt hankittu. Sen parhaita ominaisuuksia ovat se, että sen sijainti on juuri siellä missä me haluamme olla, lomailu on ihanan ekologista ja se on täydellistä vastapainoa työnteolle. Tässä on siis Kleopatra:

Syysloma Monnickendamissa lähellä Amsterdamia sujui vaihtelevasti. Säät olivat ihan ok, oli tarpeeksi lämmintä nukkua mukavasti veneessä, mutta ilmankosteus häiritsi hiukan työtä eikä auringonpaisteestakaan haittaa olisi ollut. Veneen kunnostus eteni joissain asioissa, mutta takapakkiakin tuli ja roimasti. Sähkövinssin kaapeleiden asennuksessa sokkoporaus kaapin alalaitaan rikkoi vesiputken, joka paljastui moottorin jäähdytysletkuksi. Itse letkun vaihtaminen ei muuten olisi hankalaa, mutta se sijaitsee rakenteissa lattian ja kaappien alla, joten korjaamiseen menee ammattilaiseltakin paljon aikaa (lue: meiltä paljon rahaa, koska joudumme palkkaamaan siihen asentajan korjaamaan sen talven aikana). Moottori ei siis toimi ennen kuin tämä on korjattu.

Onneksi saimme myös jotain valmiiksikin. Olimme tilanneet nimitekstit Designiasta ja saimme askarreltua ne peräpeiliin ja uimatasoon kiinni. Työ oli ainakin minun mielestäni hermoja raastavaa: kun tekstin kerran lätkäisi kiinni, ei sitä enää saanut irti kirjaimia rikkomatta. Mutta valmista tuli ja nimi saatiin suoraan ja lähes keskelle uimatasoa. Helsinki-tekstin kanssa saimme roikkua veneen perästä pää alaspäin, mutta sekin onnistui kiitettävästi. Vene näytti heti paljon hienommalta oikean nimen kanssa. Tekstin väri ja fontti onnistuivat täydellisesti, täydet kiitokset suunnittelijalle!

Ehdimme asentaa uimatason vasta myöhään lauantai-iltana (jolloin oli pimeää) ja kotiinlähtö oli aikaisin sunnuntaiaamuna (jolloin oli pimeää), joten kuvaa valmiista nimestä ei nyt ole. Todennäköisesti seuraavan kerran näemme sen sitten vedessä ja tositoimissa pääsiäisenä. Matkasuunnitelmat ovat jo pitkällä…

Vaikka muutama päivä humahtikin kuin siivillä työn touhussa, ehdin sentään nappaista muutaman maisemakuvankin muistoksi kuvankauniista Monnickendamista.

Kategoria(t): Korjaus, Sisustus, Valokuvaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s